Publicatie in het Stappen en Shoppen Baronie magazine

Publicatie in het Stappen en Shoppen Baronie magazine

Dit jaar is er een bijzondere mijlpaal bereikt: een full page in het prestigieuze Stappen en Shoppen Baronie Breda magazine met Donna Dorée. Deze eer was slechts het begin van een reeks fantastische gebeurtenissen die ons team en onze community dichter bij elkaar hebben gebracht. Ik wil graag deze ervaringen met jullie delen en hoe deze momenten bijdragen aan de magie van Donna Dorée.

Sieradenmerk Donna Dorée krijgt gezicht in eigen woonplaats

Het is een eer om met een volledige pagina in het Stappen en Shoppen Magazine te staan en zéker omdat dit magazine in Donna’s eigen woonplaats Breda wordt uitgegeven. Deze publicatie heeft niet alleen onze prachtige benadrukt, maar ook de passie en toewijding van het bedrijf. Het artikel in het magazine heeft geholpen om een breder publiek te bereiken en nieuwe klanten te inspireren met onze unieke stijl.

Shoppen Magazine inclusief full page advertentie van Donna Dorée

Een onvergetelijke avond bij het Stappen en Shoppen Awards Gala

De vreugde van dit jaar werd nog verder vergroot door een uitnodiging van Arathorn Gummlich voor het Stappen en Shoppen Awards Gala op 22 april 2024. Samen met mijn man en twee vrienden, beleefden we een prachtige avond. Het gala bood niet alleen een kans om te netwerken en ideeën uit te wisselen met andere ondernemers, maar het was ook een viering van de successen van iedereen die betrokken is bij de Bredase gemeenschap, inclusief een uniek optreden van 'Antonia in the Building', een veelzijdige drag queen uit Breda.
En zo was ook het gehele gezelschap van Urban Bozz / Betty Bozz aanwezig voor hun nominatie in de categorie beste winkel.
En wist je al dat je de sieraden van Donna Dorée óók kunt kopen in deze unieke winkel in Breda centrum? Dus Breda, let’s go shopping!

Donna Dorée aanwezig bij het Stappen en Shoppen Awards GalaWietske van Es - Doreleijers (Donna Dorée) & Daniëlle Guillonard op het Stappen en Shoppen Awards Gala

Een mooi artikel en een unieke winactie

Na het gala werden we vereerd met een prachtig artikel op de Stappen en Shoppen website, waarin het verhaal van Donna Dorée nog eens werd uitgelicht. Dit artikel heeft onze online zichtbaarheid vergroot en ons merk verder gepromoot in Breda en omstreken.

Daarnaast hebben we in samenwerking met Stappen en Shoppen een spannende winactie gelanceerd. De winactie heeft onze klanten en volgers de kans gegeven om deel uit te maken van onze vreugde en een geweldig prijs te winnen. Het was geweldig om de opwinding en het enthousiasme van de deelnemers te zien op Facebook en Instagram.

Winnares winactie
De gelukkige winnares is bekend en straalt hier op de foto met haar zilveren Circe oorbellen!

Waarom dit belangrijk is voor jou

Al deze gebeurtenissen zijn niet alleen belangrijk voor ons als team, maar ook voor jou, onze gewaardeerde klant. Ze laten zien hoe toegewijd we zijn aan het brengen van kwaliteit, stijl en inspiratie in jullie leven. Elke publicatie, elk evenement en elke winactie zijn stappen in onze voortdurende reis om jullie de beste producten en ervaringen te bieden.

Laat je inspireren door de magie van Donna Dorée, zoals vele anderen dat al hebben gedaan. Neem nu een kijkje en ontdek onze nieuwste producten uit eigen collectie óf onze vintage collectie sieraden Breda. Elk item is met liefde en zorg ontworpen of geselecteerd, speciaal voor jou.

Full page advertentie in Stappen en Shoppen Baronie magazine

Dankwoord

Ik wil iedereen bedanken die ons heeft gesteund en bijgedragen aan ons succes dit jaar. Van onze trouwe klanten tot nieuwe gezichten die ons hebben ontdekt via het Stappen en Shoppen Magazine en Awards Gala. Samen maken we Donna Dorée tot wat het is: een symbool van stijl & elegantie.

Blijf ons volgen voor meer spannende updates. Laten we samen de toekomst tegemoet gaan met nog meer prachtige momenten en successen.

Met liefde,
Donna

 

Vorig artikel