Donna Dorée gedragen door GTST's Nina Sanders!

Donna Dorée gedragen door GTST's Nina Sanders!

Als kind zat ik thuis al aan de televisie gekluisterd om geen enkele aflevering van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' te missen. Zodra mijn ouders vonden dat ik oud genoeg was om te kijken, raakte ik al snel verslaafd aan de avonturen en intriges in Meerdijk.

Ik ben altijd geïntrigeerd geweest door de familie Sanders in de soap en daar kwam op een gegeven moment Nina Sanders bij, gespeeld door Marly van der Velden. Haar karakter, met al zijn ups en downs, heeft me altijd gefascineerd. Van ontvoeringen en trauma’s tot liefdesrelaties en haar succesvolle carrière in de modewereld met haar eigen bedrijf La Nina.

Lichtgewicht statement oorbellen in de garderobe van Nina Sanders 

Een van de meest bewonderenswaardige eigenschappen van Nina is haar vermogen om zichzelf steeds opnieuw uit te vinden en te transformeren. Deze eigenschap is perfect weerspiegeld in de prachtige Circe statement oorbellen van Donna Dorée, die Marly van der Velden zelfs al meerdere keren droeg in de soap. Het is dan ook een droom die uitkomt dat ik, via een bijzondere kans, de prachtige garderobe van Nina Sanders heb mogen aanvullen met mijn eigen ontworpen oorbellen. Vooral deze lichtgewicht gouden oorbellen van Donna Dorée passen perfect bij Nina's stijl en flair.

Marly van der Velden draagt statement oorbellen Donna Dorée

Wat maakt deze oorbellen zo bijzonder?

De Circe oorbellen zijn niet alleen stijlvolle statement pieces, maar ook ontworpen met het oog op comfort. Marly, net als veel andere vrouwen, kan geen zware oorbellen dragen. De lichtgewicht ontwerpfilosofie van Donna Dorée maakt deze gouden oorbellen ideaal voor haar. Deze statement oorbellen zijn vernoemd naar Circe, de godin van transformatie, en dragen haar kracht en schoonheid met zich mee. Met een verfijnd ontwerp dat het gewicht tot een minimum beperkt, voelen onze Circe oorbellen aan als een verlengstuk van jezelf.

Waarom de Circe Oorbellen van Donna Dorée?

  • Lichtgewicht ontwerp: de Circe oorbellen zijn ontworpen om licht en comfortabel te zijn, perfect voor dagelijks gebruik zonder het ongemak van zware oorbellen.
  • Stijlvolle verschijning: net zoals Nina haar kleine jurk transformeert in een opvallende outfit, zorgen de Circe oorbellen voor een betoverende verschijning en kunnen ze elke outfit naar een hoger niveau tillen.
  • Symboliek van transformatie: Circe staat voor transformatie en het omarmen van verandering. Deze oorbellen zijn een perfecte aanvulling voor iedereen die graag een statement maakt en niet bang is om te schitteren.
  • Gedragen door een soap-icoon: als Nina Sanders (Marly van der Velden), een mode-icoon in de Nederlandse soapwereld, deze oorbellen draagt, weet je dat je een trendsetter bent.
Marly van der Velden ziet er absoluut prachtig uit met deze opvallende sieraden, en ik kan niet anders dan haar stijl bewonderen. Als jij ook wilt schitteren zoals Nina, dan zijn deze oorbellen en mode accessoires een musthave voor jouw garderobe en sieradencollectie.

Dus, waar wacht je nog op?
🛍️ Shop de Circe oorbellen nu in onze sieraden webshop en voeg een vleugje glamour toe aan je dagelijkse look.
Vorig artikel Volgend artikel