Als je niet helemaal tevreden bent met je online bestelling, biedt Donna Dorée je de mogelijkheid om de gekochte juwelen te ruilen of een terugbetaling te krijgen voor de producten die je wilt retourneren.

Na levering heb je het recht om het pakket te openen en jouw aankoop te controleren. Producten moeten echter ongebruikt en in de originele verpakking worden geretourneerd. Als de retourzending niet aan deze voorwaarden voldoet, kunnen we jouw aankoop niet ruilen of terugbetalen.

Als je een sieraad wilt retourneren, volg dan de retourprocedure vanuit MyParcel/PostNL. Die ontvang je in je email bij het plaatsen van jouw bestelling. We vragen je het online retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen.
Pakketje vervolgens in orde maken voor de retourzending? Zorg dan dat mínimaal je naam op een bijgevoegd briefje staat. Dit graag bij het pakket voegen, inclusief de items die je wilt retourneren.

Je hebt 15 kalenderdagen om je aankoop te retourneren vanaf de datum van levering. Zodra je de retourzending hebt geregeld, moet je pakket ons binnen 7 werkdagen bereiken voor retourzendingen binnen Europa en 14 werkdagen voor retourzendingen vanuit de rest van de wereld.

Houd er rekening mee dat alle verzendkosten van de retourzending voor eigen rekening zijn. Als je ervoor kiest om jouw items via de lokale post te retourneren, raden we je aan het pakket aangetekend te verzenden. We raden aan om een ​​verzendservice met een trackingoptie te gebruiken, aangezien je zelf verantwoordelijk bent voor het pakket totdat het Donna Dorée heeft bereikt.

Wanneer je retourpakket in goede orde bij Donna Dorée is aangekomen, wordt het geld binnen 30 dagen teruggestort met dezelfde betaalmethode die je oorspronkelijk hebt gebruikt. Let op! Wij rekenen €7,50 handlingkosten per retour.

Voor vragen met betrekking tot het retourneren van je bestelling kun je contact met Donna Dorée opnemen via service@donnadoree.com.

Garantie

Op alle producten van Donna Dorée is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Donna Dorée sieraden worden deels met de hand gemaakt. Er kunnen inconsistenties zitten in de gebruikte natuurlijke materialen of er kunnen ooit oneffenheden ontstaan door menselijk handelen. Alle sieraden worden nauwkeurig gecontroleerd voor verzending.

Mocht je toch ontevreden zijn over het geleverde product of je ontdekt fabricagefouten? Dan kun je aanspraak maken op de wettelijke garantie.

Regels garantie

De sieraden van Donna Dorée worden gedekt door een garantie van zes maanden na de aankoopdatum. 

De vergulde laag van onze gouden sieraden is een dunne laag van 14-karaats goud (U-gold plating). Deze kan door onzorgvuldig gebruik na verloop van tijd slijten. Lees meer over onze materialen en verzorging.
Onder deze laag zit echt zilver, je behoudt dus áltijd je waardevolle zilveren Donna Dorée sieraad.

Deze garantie dekt daarom alleen materiaal- en productiefouten.

Buiten de garantie valt:

- Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is);
- Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik (zoals laten vallen) of verkeerde behandeling;
- Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak of een hoge zuurgraad van de huid;
- Bewerking door een andere partij dan Donna Dorée (bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden door lokale juwelier);
- Verlies/diefstal van het sieraad.

Om aanspraak te maken op onze garantie neem je eerst contact op met Donna Dorée over het desbetreffende item via service@donnadoree.com

Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal naar de best mogelijke oplossing worden gezocht.
Wanneer je twijfelt of het defect onder de garantievoorwaarden valt, kun je ook contact opnemen via service@donnadoree.com